Sleduj nás

O’Malley: Žádný McGregor nebo Poirier, to kvůli mně lidé sledovali UFC 264

O’Malley: Žádný McGregor nebo Poirier, to kvůli mně lidé sledovali UFC 264
Sean O’Malley pomalu přebírá štafetu a údajně se stává nejvíce sledovaným MMA zápasníkem současnosti.

Potenciál tohoto stále poměrně mladého bojovníka si Dana White schovává na ty největší akce. Naposledy si jej pozval na turnaj UFC 264, kde došlo k trilogii mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem.

Jak se ovšem mocný Sugar nyní nechal slyšet, Dustin s Conorem zde byli jenom na oko. To jeho účast na tomto galavečeru údajně budila největší zájem.


„UFC moc dobře ví, kdo jim tady budí největší pozornost. Dávají mě na samé PPV turnaje, jelikož chtějí, abych jim zvýšil prodeje. Teď už je to tak, že já jsem hlavním tahákem pozornosti. Nemůžete říct, že UFC 264 nepatřilo Sugar show,“ chválil se O’Malley.

„Jen se podívejte na to, jak ten turnaj probíhal a jak skončil. Není žádných pochyb o tom, že jsem byl hlavním tahounem já a žádný McGregor nebo Poirier,“ doplnil O’Malley pro MMA Hour u Ariela Helwaniho, kde si připisoval hlavní zásluhy za tak vysoké prodeje PPV.


Někomu podobné jednání vadí, jinému naopak vyhovuje. Podstatné je si umět dělat reklamu. A je pravdou, že i když se Sugar zatím velkým bojovníkům vyhýbá, tak o něm prakticky již každý ví. Prohlašovat ovšem, že je největším tahákem organizace, na to je ještě poněkud brzo.


Další články