Sleduj nás

O’Malley získává pozornost jen díky barvě svých vlasů, jinak mě vůbec nenadchl, hovoří Petr Yan

O’Malley získává pozornost jen díky barvě svých vlasů, jinak mě vůbec nenadchl, hovoří Petr Yan
Sean O’Malley budí navzdory svým omezeným bojovým dovednostem příliš velkou pozornost, domnívá se bývalý šampion bantamové váhy UFC.

Petra Yana bude teď na turnaji UFC 267 čekat bitva o dočasný pás, o který se utká s Corym Sandhagenem. Pro bývalého mistra bantamu je to krok vzad, ale za vše může jeho nelegálně vyslané koleno.

Nebýt tohoto kolena, jeho jméno by už teď nebylo spojováno s takovým Seanem O’Malleym. Tento bojovník Yana vyzval a ruský bijec se tomu jenom směje.


„Podle mě tuhle výzvu nemůže myslet ani vážně, však v UFC ještě nikoho pořádného neporazil. To já se peru se samotnou elitou, on se utkává pouze se zápasníky, kteří ani nejsou v žebříčku a které nikdo nezná,“ vychrlil ze sebe bývalý šampion.

Přesto se O’Malleymu dostává hodně pozornosti. On sám se dokonce prohlásil za zvučnějšího zápasníka, než je Conor McGregor.


„Jediná věc, díky které Sean budí takovou pozornost, jsou jeho nesmyslně barevné vlasy, bojově mě zatím vůbec nepřesvědčil. To je ten důvod, proč na něj všichni reagují,“ vyřkl Yan, jehož pozornost se nyní upíná hlavně na Sandhagena.


Další články