Sleduj nás

Opilost? Šampion Adesanya se vysmívá zmatenému Costovi a vysvětluje, proč jde o výmysl

Opilost? Šampion Adesanya se vysmívá zmatenému Costovi a vysvětluje, proč jde o výmysl

Israel Adesanya nemohl zůstat zticha, když se k němu doneslo, že se Paulo Costa jen den před svým nejdůležitějším zápasem kariéry opil.

Costa se nechal slyšet, že měl potíže se svou „zraněnou“ nohou, do které chytal časté křeče. Noc před avizovaným duelem se navíc dostavily i psychické problémy a brazilský bojovník nemohl usnout. Proto doufal, že se mu podaří mysl omámit alkoholem.

Po vypití dvou skleniček se údajně nic nestalo, a tak Costa končil tak, že nakonec vypil celou láhev. Známky opilosti však na něm prý byly poznat i v době šampionského souboje o den později.


„Tohle je skutečně vtipné,“ pousmíval se Adesanya. „Když mně se někdy něco nevyvedlo, tak jsem se na tu věc zaměřil, abych se z ní poučil. Někteří lidé ale nejsou na takovýto způsob uvažování stavění,“ uváděl s ohledem na předešlou výpověď svého soupeře, jehož reakce se velmi rychle stala virální.

Israel Adesanya bojuje v UFC a drtí soupeře v MMA


„Řeknu vám jedno. Nejlepší věc, co můžete v této chvíli udělat, je to, že prostě přijmete věci takové, jaké jsou. Paulo prohrál, dostal nakládačku, ale všechny tyhle výmluvy okolo svědčí jenom o tom, že to jeho ego nedokáže přijmout. Nedokáže přijmout, že mu nějaký hubený klaun nakopal prdel,“ poukazoval Adesanya.


Další články