Sleduj nás

Opravdu má UFC své oblíbence, na které nedá dopustit? Chael Sonnen o tom nepochybuje

Opravdu má UFC své oblíbence, na které nedá dopustit? Chael Sonnen o tom nepochybuje

Nejprve s tím přišla Ronda Rousey, pak to podpořila Miesha Tate a nyní s tím vychází napovrch i Chael Sonnen. Co mají tyto tři osoby společného? Všechny sdílí stejnou minulost pod tutéž značkou…

Poměrně rozporuplnou novinku vyslal do světa zápasník z těžké váhy, pro něhož UFC mělo kdysi v srdci také své čestné místo. Zdali tam je ještě teď, o tom se dá v rámci jeho posledního tvrzení na adresu velké bojové organizace dost polemizovat. 

UFC má své oblíbence


„Je to tu stále dokola. Jak Conor nenapadl autobus, jak Jones nikdy nepodváděl, jak Lesnar nikdy nebral steroidy atd.,“ uvedl hnedka zostra. „Někdo během své dlouhé kariéry projde antidopingovou kontrolou devadesátkrát a nic mu nenajdou, někdo jen pětkrát a má dva nálezy…,“ pokračoval. 

Chael už nyní zápasí pod podpisem Bellatoru, takže mu podobné dění může být jedno, ovšem on sám se dost často a rád rozpovídá na všechna možná témata, která souvisí s bojovými sporty. Dle jeho prognóz tu je dost silná pravděpodobnost, že se našel Whiteův další potenciální oblíbenec. 


„Když se podíváte na Bena Askrena (jehož UFC získalo při výměně z ONE Championship), pak poznáte jisté rysy, jež se Danovi přímo zamlouvají. Je to doposud neporažený válečník, umí propagovat zápasy i rýpnout si do soupeře. Jsem si jistý, že dříve nebo později budu mít v tomhle pravdu,“ dodává.


Další články