Sleduj nás

Orlí oko: Khabib věstí průběh trilogie mezi McGregorem a Poirierem

Orlí oko: Khabib věstí průběh trilogie mezi McGregorem a Poirierem
Conor McGregor a Dustin Poirier již 10. července v Las Vegas podstoupí svůj třetí vzájemný duel, který rozhodne o tom, který z této dvojice je lepším bojovníkem.

Khabib Nurmagomedov sice už jednou nabídl svůj úhel pohledu k tomu, jak tento zápas bude vypadat, ovšem tehdy jasně jako vítěze tipoval Dustina Poiriera. Že by ale irský Notorious neměl žádnou šanci, to se říct nedá.

„V podstatě to bude stejné jako v posledních Conorových fightech. Buďto vyhraje v prvním kole na KO/TKO, anebo prohraje. Jak se jejich zápas překlene do druhého kola, Dustin urve výhru,“ predikoval prostřednictvím RT Sport bývalý šampion lehké váhy.


Zajímavé je, že ať už tento souboj vyhraje kdokoliv, nejlepší v divizi prý nebude. „Lehká váha byla vždy nabitá kvalitou, ale osobně si myslím, že je tam Islam Makhachev všechny předčí. Je to jen otázka času, než se stane šampionem,“ zmínil se.

Už na konci roku prý Islam zamíchá kartami. „Bude určitě radost jeho pouť až na vrchol sledovat. Koncem letošního roku by měl bojovat s nějakým elitním jménem z žebříčku a následně by měl jít o titul,“ podotkl muž, který Makhachevovi nyní dělá trenéra.

Další články