Sleduj nás

Orlův trenér odhalil zásadní věc: Pokud se Khabib vrátí, bude to na zápas proti tomuto soupeři, jinak konec!

Orlův trenér odhalil zásadní věc: Pokud se Khabib vrátí, bude to na zápas proti tomuto soupeři, jinak konec!

Javier Mendez ve svém posledním rozhovoru pro Submission Radio potvrdil, že Khabib o návratu neuvažuje. Svůj momentální postoj by však změnil, kdyby mu byl nabídnut jeden zápas.

Již dlouhou dobu se mluví o duelu ruského Orla s kanadskou legendou Georgesem St.Pierrem, nikdy ovšem nedošlo k jeho realizaci. Na vině svým způsobem byl i sám Dana White, který se celou dobu v lehké váze snažil vyšlapat cestičku pro odvetu mezi Khabibem a Conorem. K něčemu takovému ale už nikdy nedojde.

„Conor prohrál s Dustinem, ta odveta je definitivně mrtvá,“ uvedl Mendez s tím, že nyní jeho svěřenci nemá žádný bojovník z divize lehké váhy už co nabídnout. „Khabib tu divizi vyčistil a už ho zde žádný soupeř nijak neláká. To je to, co mi naposledy řekl,“ konstatoval vrchní muž z AKA gymu, který přehlížel i taková jména, jako jsou Michael Chandler či rozjetý brazilský stroj Charles Oliveira.


Jedno finální sousto by tu ale přeci jen ještě být mohlo. „Kdybyste se zeptali na můj názor, tak bych řekl, ať si Khabib počká na Georgese St.Pierra, nebo ať zůstane v důchodu. A sami dobře víte, že duel se St.Pierrem je nejen Khabibovým snem, ale i snem jeho otce. Měl to být poslední zápas jeho kariéry,“ uváděl Mendez, co jsme víceméně už všichni věděli.

Ostatní možnosti tedy už definitivně padly… „Conor tu odvetu už nikdy nedostane a stejně tak se s námi už nikdy neutká ani Tony Ferguson. Khabib v té divizi udělal vše, co potřeboval. Sám cítí, že je jeho práce hotova. A jak říkám, jedinou třešničkou na dortu je souboj se St.Pierrem, čímž by naplnil odkaz svého otce. To je vše,“ dodával Mendez.



Další články