Sleduj nás

Ostrá slova! Takto šampion Volkanovski znemožnil svého příštího soupeře

Ostrá slova! Takto šampion Volkanovski znemožnil svého příštího soupeře

Šampion Alexander Volkanovski věří, že si po dvou náročných utkáních s Maxem Hollowayem konečně odpočine, neboť jej čeká snadný soupeř v podání Briana Ortegy.

Ten sice naposledy v poměrně jednostranné bitvě porazil Korejskou Zombie, nicméně protože MMA je především bojem stylů, tak Volkanovski věří, že na svého dalšího soka bude mít herně navrch.

„Těším se na tu obhajobu,“ povídá s předstihem současný šampion pérové váhy. „Brian sice ukázal ve svém stylu nějaké zlepšení, ale jinak ten zápas pro mě bude hračka. Upřímně se domnívám, že jsem na zcela jiné úrovni,“ přidával odhodlaně.


Své sebevědomí odvozuje od několika faktorů. „Já jsem tím typem, který se nikdy nevzdává. Jsem velmi komplexní a každý den se zdokonaluji. V mém stylu je jen málo mezer, na které se dá zaútočit. Pracuji vskutku tvrdě, abych všechny chyby eliminoval,“ uváděl fighter, jenž dvakrát za sebou porazil dřívějšího neomylného vládce divize Maxe Hollowaye.

Alexander Volkanovski mluví o svém dalším soupeři v UFC


„Považuji se za velmi chytrého bojovníka. Můžeme s Brianem zápasit v postoji, ale klidně i na zemi. A pokud to přejde na zem, věřte mi, že se tam budu cítit velice dobře. Věřím, že Briana hravě zlomím. Opravdu nevidím něco, v čem by se mi mohl rovnat,“ dodával Volkanovski.


Další články