Sleduj nás

Pacquiao se zastal McGregora a naznačil, co musí udělat, aby se vrátil na vítěznou vlnu

Pacquiao se zastal McGregora a naznačil, co musí udělat, aby se vrátil na vítěznou vlnu

Boxerský veterán Manny Pacquiao se v otevřeném rozhovoru nečekaně pěkně zastal Conora McGregora.

Dvaačtyřicetiletý Filipínec byl posledním hostem domácí televizní stanice ABC-CBN, kde promluvil nejen o své budoucnosti, ale zejména o posledních událostech, jež byly k vidění v noblesní MMA organizaci UFC.

Je tomu přesně týden, co se nám v kleci objevila největší MMA hvězda Conor McGregor. Ten se střetl s Dustinem Poirierem a i přes veškeré papírové předpoklady poznal vůbec poprvé v kariéře hořkost knokautu.


Dle mnohých prognóz bylo patrné, že Notorious vynechal důležitou část přípravy, neboť vůbec netušil, jak se vypořádat s nebezpečnými kopy soupeře. Na tutéž věc upozornil i sám Pacquiao… A nejen na ni.

„Co si spousta lidí neuvědomuje, je to, že prohry jsou součástí našeho života. Pokud člověk nepadne, nemůže se znovu postavit na nohy a být ještě silnější,“ začal filipínský senátor svůj emocemi nabitý proslov.


„V našem druhu sportu jsou vítězové a poražení. Nejde o to, že prohrajete, ale o to, jakým způsobem tu prohru přijmete. Jak se s tím těžkým obdobím dokážete vypořádat. Je to hodně emoční věc,“ poukazoval.

„Conor nám už v minulosti ukázal, že umí být nejlepší. Tehdy byl hladový a toužil po úspěchu. Věřím, že se ten stejný člověk někde hluboko uvnitř něj stále ukrývá, pouze ho musí znovu najít,“ uváděl.

Proč ovšem podcenil taktiku? „Myslím si, že to je tím, že Conor už svého soupeře jednou porazil, kvůli čemuž nabyl dojmu, že se mu to povede i podruhé. Podle mě do té odvety vstupoval trochu více komfortněji, než ve skutečnosti měl. Proto Dustina podcenil,“ vysvětloval Pacquiao.


Manny Pacquiao se zastal Conora McGregora

Hvězdný boxerský veterán nám tedy prozradil svůj úhel pohledu. Co však už neřekl, je to, jak moc pravdivé jsou ty zprávy, které jej spojují s bitvou mezi šestnácti provazy právě s McGregorem. Nadaný talent Ryan Garcia totiž prozradil, že letos v létě přebere Conorovo žezlo a s Pacquiaem se utká on sám.


Další články