Sleduj nás

Paulo Costa se nevzdává: Jako střízlivý jsem stále neporažen, a to se nezmění!

Paulo Costa se nevzdává: Jako střízlivý jsem stále neporažen, a to se nezmění!

Brazilský bojovník Paulo Costa se rozhodně nenechává rozhodit posměšky, které k němu putují za prohlášení, že vstupoval do titulového boje opilý.

Jak už bylo řečeno a jak už sami jistě víte, Costa si pouhou noc před fightem dal celou láhev vína, která mu měla pomoct usnout. Bohužel pro něho, příležitostného alkoholika, se to na něm podepsalo i během zápasu.

Když se muskulaturní bijec s tímto příběhem svěřil veřejnosti, sklidil za něj výsměch. A to nejen z řad fanoušků, ale i zápasníků. Jedním z nich dokonce byl i sám šampion Adesanya, jenž Paula označil za cvoka, jehož ego neumí přijmout porážku.


A ono opravdu neumí… „Byla to má chyba, že jsem pil, nikomu to nevyčítám. Ale také je pravdou, že jako střízlivý jsem stále neporažen!“ reagoval Costa na svém Twitteru.

Bývalý titulový vyzyvatel s brazilskými kořeny může mít nepochybně pravdu, ale také si rovněž tímto proslovem mohl říct o další nálož vtípků, které se k němu momentálně valí ze všech stran.


Paulo Costa prý zápasí v UFC opilý

„Názor lidí se liší. Já jsem nemohl usnout a bohužel jsem zvolil způsob, jaký jsem zvolil, aby se mi to podařilo. Ty dvě hodiny spánku mě nakonec nějak nevytrhly. V zápase jsem stále cítil známky opilosti, měl jsem zraněnou nohu a nebyl jsem sám sebou,“ poukazoval.

Toto vše je mimo jiné také jeden z důvodů, proč se Costa dožadoval okamžité titulové odvety. Ta mu ovšem zaručena nebyla. Místo toho se nejprve bude muset pokusit vypořádat s bývalým šampionem Robertem Whittakerem.



Další články