Sleduj nás

Petr Yan promluvil o svém dalším zápase. Kdy k němu dojde a kdo bude soupeřem?

Petr Yan promluvil o svém dalším zápase. Kdy k němu dojde a kdo bude soupeřem?

Bývalý šampion bantamové váhy dostal od UFC jasný signál. Má se připravit na svou další bitvu.

Když se Petr Yan objevil v kleci naposledy, neskončilo to pro něj dobře. Prohrál nejen zápas, ale i svůj titul, a to vše kvůli tomu, že si v zápalu boje neuvědomil, v jaké situaci je zakázané používat údery kolenem.

Nový šampion Aljamain Sterling sice zprvu hlásil, že klidně dá příležitost bojovat o jeho čerstvě získaný pás Henrymu Cejudovi, ale jak se nyní ukázalo, i UFC by se rádo drželo původní verze. A ta zní, aby to oba borci, tedy Yan a Sterling, rozjeli znovu.


Petr Yan chce odvetu!

„O odvetě se už diskutuje,“ prozradil ruský bojovník. „Počítáme, že by se mohla uskutečnit za dva až tři měsíce, což je nejbližší možný termín k dnešnímu dni,“ poodhaloval.

„Co se předtím stalo, za to jsem se již omluvil. Bohužel jsem ztratil pojem o tom, co je povolené, a za to jsem tvrdě zaplatil. Nyní už přesně vím, kde jsem udělal chybu,“ mrzelo ho.


„V každém případě si nyní plánuji vzít zpět to, co je mé. Myslím si, že už v prvním zápase jsem vedl, teď to potřebuju jen potvrdit,“ uzavíral Yan s tím, že si opět půjde pro pás, o který nebyl připraven tak, že by prohrál proti lepšímu bojovníkovi.


Další články