Sleduj nás

Petr Yan se dočkal své odvety a ihned slibuje: Sterling si ani neškrtne!

Petr Yan se dočkal své odvety a ihned slibuje: Sterling si ani neškrtne!
Petr Yan se přes zdlouhavé čekání přeci jen dočkal svého vysněného zápasu, ve kterém hodlá uvést věci opět na pravou míru.

Letos v březnu se na trůn bantamové váhy usadil Aljamain „Funk Master“ Sterling, který se tam dostal i díky velké porci štěstí. Následně se ale musel odebrat na operaci, kvůli čemuž pozdržel celou divizi a ruského bijce donutil čekat na svůj reparát.

I když se nový šampion zprvu s Yanem nechtěl utkat, jelikož o něm má své mínění, nakonec stejně musel poslouchat rozkazy UFC. A ty zní, že se odveta uskuteční 30. října.


„Tak to vidíte, Aljamain je podvodný šampion, který tu o ničem nerozhoduje. Může si říkat, co jen chce, ale stejně tu vždy bude mít hlavní slovo Dana White,“ sdělil Petr Yan pro MMA Junkie jen pár chvil po oznámení zápasu.

„Vůbec se nedivím Sterlingovi, že se mi za každou cenu snažil vyhnout. V nitru oktagonu si totiž ani neškrtne. Neudělá nic víc, kromě toho, co mu sám dovolím. Tohle je první nejvíce ubrečený šampion, kterého tu kdy UFC mělo!“ dodal.


Funk Master tak má skvělou příležitost, jak umlčet kritiky, kteří pochybují o jeho schopnostech a kteří ho viní z toho, že se odvetě s ruským borcem celou dobu vyhýbal. On sám mimo jiné podotkl, že je mezi ním a Yanem jasný rozdíl v kvalitě, tak uvidíme…


Další články