Sleduj nás

Plánuji napodobit Khabiba a dominovat divizi lehké váhy, nastínil Charles Oliveira

Plánuji napodobit Khabiba a dominovat divizi lehké váhy, nastínil Charles Oliveira
UFC 262 nám prakticky pomalu klepe na dveře a společně s tímto turnajem se nám opět rozeběhne divize lehké váhy, v níž se celá řada předních bojovníků neustále třese na svou šanci.

První dva, kteří dostali příležitost o titul se utkat, jsou Charles Oliveira s Michaelem Chandlerem, ovšem ihned v pozadí stojí ještě Dustin Poirier, Conor McGregor, Justin Gaethje a velmi vysoko míří i takový Islam Makhachev.

Vzhledem k onomu seznamu všech možných jmen se v lidech probudilo nadšení. A téže energie proudí i v Brazilci Oliveirovi, který věří, že má všechny potřebné dovednosti k tomu, aby napodobil Khabiba Nurmagomedova a díky své dobře propracované zemi nedal ostatním vyzyvatelům šanci.


charles oliveira ufc mma vaha

„Je pravda, že jsem se v UFC nějakou chvíli hledal, ale teď jsem konečně našel svůj optimální herní rytmus. Jsem ve formě a věřím, že pokud budu chtít, nikdo se mi tu nevyrovná,“ prohlašoval sám Oliveira, který se momentálně nese na vlně osmi výher, přičemž ta poslední přišla proti Tonymu Fergusonovi.


„Chci, aby moji soupeři věděli, že kdykoliv vstoupím do klece, probudí se ve mně zvíře. A to zvíře jim nedá ani na maličký okamžik vydechnout. Michael Chandler si myslí, že když má jeden zápas v UFC, dělá to z něj hrdinu, já mám osm výher v řadě a jsem připravený v této sérii pokračovat,“ prohlašoval brazilský expert na jiu jitsu.

„Plánuji emulovat Khabiba, což je mimochodem stále můj vysněný soupeř. Oba disponujeme stylem, který je pro mnohé velice nepříjemný, a oba jsme se dost zlepšili i v postoji. Je tu spousta věcí, ze kterých dokážu zahrozit,“ dodával Oliveira, který se momentálně nachází na vrcholu svých sil, čehož hodlá naplno využít.

Další články