Sleduj nás

Po McGregorovi chci souboj s pravým šampionem, dožaduje se Poirier. Jak hodlá Conora ukončit?

Po McGregorovi chci souboj s pravým šampionem, dožaduje se Poirier. Jak hodlá Conora ukončit?
Dustin Poirier se snaží držet krok se svým irským protivníkem a také on přidal do oběhu trochu toho trashtalku.

Conor McGregor totiž nepochybuje o tom, že by Dustina ve velmi ostře sledované trilogii neporazil. Ba co víc, on dokonce hlásí, že si na něm vystřihne jedno z nejlepších KO kariéry, což rozhodně nemohl Dustin nechat jenom tak.

„Myslím si, že Conor tohle říká, protože je tak zmatený. Sám neví, co se na něho chystám použít, a tak se mě snaží rozhodit,“ je si moc dobře vědom americký bojovník, jenž tuto trilogii upřednostnil před soubojem o titul. Přesně ten titul, jenž má nyní v držení Charles Oliveira.


„Charles ukázal svůj skutečný charakter, který je v této hře potřeba. V tom duelu (s Michaelem Chandlerem) jasně prohrával, ale dokázal se vrátit. Přesně to je výkon hodný skutečného zápasníka a šampiona... Takového, se kterým se chci hned po McGregorovi utkat,“ poručil si Poirier skrze interview pro Teddyho Atlase.

A jak tipuje duel s Conorem? „Myslím si, že se tentokrát mým kopům lépe přizpůsobí, ale stále mám v zásobě celý arzenál, kterým ho mohu ohrozit. Nemůžu se dočkat, až mu to ukážu, protože věřím, že jsem lepší bojovník. Teď si však myslím, že ho ukončím na submisi,“ odpověděl Poirier, čímž jen napodobil názor svého trenéra. Ten se také domnívá, že nyní Dustin využije svého jiu jitsu a irského Notoriouse nechá odklepat.

Další články