Sleduj nás

Podepiš smlouvu a přestaň žvanit! vzkázal Rozik Hasbullovi. Střetnou se pod taktovkou UFC?

Podepiš smlouvu a přestaň žvanit! vzkázal Rozik Hasbullovi. Střetnou se pod taktovkou UFC?
Malý bojovník s velkým srdcem Abdul Rozik podniká další kroky k tomu, aby si konečně domluvil oficiální zápas.

Ten by měl svést se svým známým internetovým sokem Hashbullou Magomedovem, se kterým se i v reálném světě údajně nemá příliš v lásce. Štve ho nejvíce to, že jeho protivník pořád mluví, ale prakticky vůbec nekoná, to je na čase změnit.

„Tak už podepiš smlouvu!“ vzkazoval Abdul Hasbullovi. „Jsi skutečně tak moc talentovaný, jak se považuješ, anebo máš jenom velkou pusu? Přestaň konečně mluvit a začni konat!“ dožadoval se.


Protože si Hasbulla své spory hodlá vyřídit veřejně, začal se angažovat do plánů UFC. Naposledy se objevil na turnaji v Abú Dhabí, kde se dokonce střetl s Danou Whitem, který si malého bojovníka nemohl vynachválit. „Jeho video sledoval na mém Instagramu rekordní počet lidí!“ řekl s úsměvem šéf organizace, který ze služeb internetového hrdiny cítí vysoký zisk.

White tímto zároveň potvrdil, že tu je nějaká nepatrná šance, že by oba „bojovníky“ vzal pod svá křídla. Kdyby na to skutečně došlo, zařídil by jim obří promo a jejich zápas by tak mohly sledovat miliony lidí.


Doposud tu však nemáme žádné oficiální potvrzení, zatím je vše ve fázi budování a příprav. Bylo by ale vskutku velkým překvapením, kdyby se promotérského plánu této bitvy skutečně zmocnilo samo UFC.


Další články