Sleduj nás

Podívejte se: Takto se Nate Diaz připravuje na bitvu s Leonem Edwardsem

Podívejte se: Takto se Nate Diaz připravuje na bitvu s Leonem Edwardsem
Po roce a půl se nám vrátí do klece i mladší zbratrů Diazů, kterého bude čekat duel sLeonem Edwardsem. Jak probíhá jeho příprava?

Známý stocktonský rváč se díky své popularitě napříč bojovým světem dostal kzápasu, ke kterému by se normálně asi nedostal. Dana White mu předhodil současnou trojku žebříčku velterové váhy, kterou když porazí, tak by se mohl přiblížit až ktitulové šanci.

Vím, že Dana White řekl, že novým vyzyvatelem je teď Colby Covington, ale podívejte se na Usmana. On nechce mít sColbym nic co do činění. Proto nepochybuji o tom, že pokud Nate porazí Leona, stane se novým vyzyvatelem číslo jedna, přiznal veterán Daniel Cormier.




A stéže myšlenkou počítá i manažer Ali Abdelaziz. Kamaru si přeje obhajovat už teď na začátku léta proti Michaelu Chiesovi, ale kdyby se Diazovi podařilo porazit Edwardse, tak nepochybuji o tom, že by potom nebyl dalším vpořadí.

Nate Diaz má tedy nyní vše ve svých rukou. 15. května se vpětikolové bitvě pokusí vypořádat sbritským Rockym, na něhož má prý už teď připravenou speciální taktiku.



Další články