Sleduj nás

Podle mě si stejně Whittaker boj o titul nezaslouží, hořekuje Adesanyův trenér a navrhuje náhradu

Podle mě si stejně Whittaker boj o titul nezaslouží, hořekuje Adesanyův trenér a navrhuje náhradu
Robert Whittaker má možná přízeň šéfa UFC, ale i tak si podle trenéra nigerijského šampiona o titul bojovat nezaslouží.

Ze současného výběru všech kandidátů by to dle Adesanyova vrchního kouče měl být údajně Derek Brunson, kdo si plně zaslouží zápasit o pás střední váhy.

„Vím, že Dana White pořád favorizuje Roba, ale podle mě si to nezaslouží. Derek má teď pět výher v řadě a od své porážky s Israleem ukázal větší odhodlání i větší aktivitu,“ řekl Eugene Bareman v Submission Radiu.


Dana White však razí jiné heslo. Verbálně už stihl potvrdil, že Whittaker a Adesanya se spolu opět utkají na začátku příštího roku. Kouč nigerijského šampiona střední váhy UFC ovšem jakákoliv jednání zatím popírá.

„Zatím nám nepřišla žádná smlouva, proto nemůžeme počítat s žádnou variantou, dokud to nebude oficiálně potvrzeno. Dle mého ale Brunson udělal více, aby o ten pás mohl bojovat. Porazil Tilla, Hollanda, Shahbazyana a ještě dva soupeře. To Whittaker svou šanci propásl, měl by se zařadit zpět do té vyzývatelské linie a svou šanci si znova zasloužit,“ podotýká Bareman.


Není to poprvé, co Adesanyův trenér Whittakera takto odepisuje, podobně jsme jej slyšeli mluvit už před pár týdny. Tehdy naléhal, aby si Rob dal ještě jeden zápas s některým z vyzyvatelů, aby jeho jméno mohl opět zohlednit.

Edit: Přání Eugene Baremana vyslyšeno nebude, portál MMA Junkie nově uveřejnil, že Derek Brunson bude bojovat s Jaredem Cannonierem, což dává Whittakerovi jako jedinému volnému muži z popředí žebříčku zcela volnou cestu až k Adesanyovi.


Další články