Sleduj nás

Poirier: Conora bych ukončil, i kdyby si nezranil nohu. Jeho výmluvy jsou slabé a vymyšlené

Poirier: Conora bych ukončil, i kdyby si nezranil nohu. Jeho výmluvy jsou slabé a vymyšlené
Dustin Poirier má už dost všech „výmluv“, které neustále slyší prakticky den co den. Svému sokovi proto připomněl, že by ho hravě ukončil, jen kdyby jejich zápas pokračoval. 

Svému slovu by dvaatřicetiletý rodák z americké Louisiany údajně dostál už během turnaje UFC 264, na němž se s Conorem McGregorem utkal ve velmi vyhlížené trilogii. Dle bodových sudích první kolo vyhrál poměrně jasně 10-8, a kdyby si jeho irský protivník nezranil nohu, na což se prý neustále vymlouvá, tak by ho hned ve druhém kole ukončil.

„Vím jednu věc, když jsem Conora zasáhl v tom prvním kole, šel po takedownu, protože byl nahulenej. V jeho očích jsem viděl úplně tu stejnou bezmoc, jakou jsem viděl v našem druhém zápase chvíli předtím, než jsem ho ukončil. On prostě nevěděl, co má dělat, a tak šel po takedownu,“ rozpovídal se Poirier, který této výhody hodlal ve druhém kole využít.


„Jsem si jistý, že kdyby to lékař nestopnul, Conora bych brzo ukončil. Teď z toho ale díky tomu zranění vyvázl ještě dobře, protože má tunu věcí, na které se může vymlouvat. Já mu z toho ale nic nevěřím. Všechny ty fotky, které ukazuje, si mohl pořídit předem jako alibi k porážce. Byl to jeho plán B, pokud neuspěje, což se stalo,“ osočil svého soka z překrucování pravdy.

Nyní se Dustin bude soustředit na titulový boj s Charlesem Oliveirou, jehož by se měl dočkat někdy ke konci roku. Hovoří se o listopadu či prosinci. Až se McGregor plně zotaví, bude se Dana White zabývat myšlenkou čtvrtého zápasu. Takový komentátor Joe Rogan ovšem hlásí, že bude-li Dustin šampionem, McGregor si dá mezitím trilogii s Natem Diazem, aby nevstupoval do titulového boje s dvěma porážkami na kontě, což by vypadalo skutečně divně…


Další články