Sleduj nás

Poirier je na McGregora moc velký a silný soupeř, myslí si Sonnen. Na rozjezd mu navrhuje někoho menšího

Poirier je na McGregora moc velký a silný soupeř, myslí si Sonnen. Na rozjezd mu navrhuje někoho menšího
Conor McGregor představil svůj plán, ihned po svém návratu se chce ucházet o titul lehké váhy. Chael Sonnen mu však navrhuje, aby si dal na rozjezd fight s někým méně náročným.

Joe Rogan to viděl na takového Natea Diaze, Chael Sonnen ovšem zašel ještě dál a zmínil Josého Alda. Jednak proto, že i tato odveta by měla příběh, a jednak také proto, že to je stylově úplně ideální soupeř, kterého by Conor mohl porazit.

„Nemyslím si, že by měl McGregor ihned při svém návratu bojovat o titul, a to navíc rovnou s Poirierem. Ten člověk je na něho příliš velký a silný, Conor teď potřebuje nabrat ztracené sebevědomí. Potřebuje se utkat s někým menším a snadněji porazitelnějším,“ věří Sonnen.


„Ideální by byl zápas s takovým Josém Aldem. Jsem si jistý, že by si pro tuto odvetu klidně zašel zpátky až do lehké váhy. Pro Conora ideální soupeř, který je menší a který by s ním stál celý souboj v postoji. Přesně takového teď potřebuje. Spoustu boxu a žádnou zem,“ zmiňuje bývalý UFC veterán ve svém pravidelném podcastu.

Potíž je snad pouze v tom, že je Aldo nyní dokonce už bantamová váha, nikoliv pérová. Do lehké to má vskutku daleko. Nemluvě o tom, že Notorious stejně asi zůstane neoblomný a bezhlavě si půjde za další odvetou s Poirierem.


Dustin Poirier ufc mma


Další články