Sleduj nás

Poirier přichází s predikci průběhu trilogie s McGregorem. Cítí další chladnokrevné ukončení

Poirier přichází s predikci průběhu trilogie s McGregorem. Cítí další chladnokrevné ukončení
Výhra v odvetě mu dodala velké sebevědomí, že nyní věří, že zvládne hvězdného Ira ukončit i v trilogii.

Conor McGregor sice udělal do avizovaného třetího souboje pár změn, které se opírají i o lehkou změnu bojového stylu, jenž by si měl lépe poradit s těmi nebezpečnými kopy do lýtka, ale stále se nejedná o nic, s čím by tým Poiriera nepočítal.

„Věděli jsme moc dobře, že nás nebude čekat stejné utkání, i když nějaké aspekty stejné budou. Většina věcí ovšem hovoří v náš prospěch, protože nyní nebude náš soupeř přesně očekávat, co se zrovna chystáme udělat,“ uvedl Dustinův kouč, který si myslí, že jeho svěřenec, tentokrát McGregora ukončí na submisi.


A sám „Diamond“ je víceméně podobného názoru, také věstí ukončení před limitem. „Cítím, že zastavím Conora i potřetí, očekávám další ukončení. 10. července to budu já, komu rozhodčí zvedne ruku,“ pronesl stručně ve výpovědi pro ESPN.

Notorious ještě nedávno prohlásil, že si hodlá do konce roku vybojovat pás lehké váhy a následně v novém roce i pás váhy velterové. Aby ovšem zkompletoval už první díl této skládačky, bude si muset poradit nejprve s Dustinem, což určitě nebude lehká práce. Zejména ne poté, co jeho soupeř nabyl takovéto sebevědomí.

Další články