Sleduj nás

Pokud Mach neudělá chybu, tak ho soupeř nemůže ohrozit, věří v dominanci svého svěřence Kníže

Pokud Mach neudělá chybu, tak ho soupeř nemůže ohrozit, věří v dominanci svého svěřence Kníže
Petr Kníže povede Macha Muradova do další bitvy v UFC. Soupeř je zkušený zemař, který může hrozit různými pokusy o submise, přesto by si to uzbecký bijec měl pohlídat.

Makhmud Muradov se pomalu i ve světě stává velkým pojmem. Za své tři předchozí výkony v UFC si vysloužil novou čtyřzápasovou smlouvu a teď hodlá jenom potvrdit, že patří mezi absolutní elitu střední váhy.

Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert


Machovým protivníkem se už příští víkend stane Gerald Meerschaert, jehož si fanoušci jistě dobře pamatují ještě z bitvy s Khamzatem Chimaevem. Od něho ale dostal tak rychlé KO, že se ani pořádně nerozkoukal a už bylo po všem.

Muradov bude rovněž doufat, že se zápas se zkušeným Američanem udrží v postoji. Právě zde by nad ním měl mít jasnou výhodu, která by mohla vést k ukončení před limitem.


„Přípravu nepodceňujeme, ale jsme si poměrně jisti, že pokud Mach neudělá chybu, tak nás soupeř nebude mít čím ohrozit,“ věstí Petr Monster Kníže, jenž je jako už tradičně součástí družiny, jež s uzbeckým bijcem odletěla do USA.

„Nechci to říkat, ale nebylo potřeba vymýšlet nic speciálního. Soupeř má levý guard, takže jsme potřebovali spárovat s druhým střehem. To je víceméně celý. Ve všech ohledech je Mach lepší. Hlavní je neudělat chybu a dodržet plán,“ prozradil pro server kaocko Muradovův trenér, který před touto bitvou nevyzařoval větší známky znepokojení. Naopak věří, že se jeho svěřenec konečně s případnou výhrou probije do nejlepší patnáctky žebříčku.


makhmud muradov pobyt

Další články