Sleduj nás

Pokud se Gane nezalekne, můžeme spolu předvést fight roku, přeje si Volkov

Pokud se Gane nezalekne, můžeme spolu předvést fight roku, přeje si Volkov
Alexander Volkov by rád prodal své postojářské dovednosti a za spolupráce Ciryla Ganea předvedl fight roku. Má to však jednu podmínku.

Francouzský bojovník Gane je zatím ve své kariéře neporažen a on sám by rád aspiroval na titul těžké váhy UFC. Doposud se tedy neví, jakým způsobem k duelu s Volkovem přistoupí. Pokud zvolí taktickou bitvu, možná se budeme kousat nudou, zato si ale pojistí vítězství. Jeho ruský protějšek proto burcuje, aby se oba borci střetli uprostřed oktagonu, kde nechají absolutně všechno.

„Tenhle fight bude jedním z nejlepších vůbec a dozajista bude aspirovat na ocenění zápasu roku. Jsme dva elitní postojáři, kteří to mohou již tento víkend naplno předvést. Je tu maximálně jen problém v tom, že nevíme, zdali se Ciryl nepokusí taktizovat a zdali nepřesedlá na wrestling, což doufám, že se nestane. I když ochutná pár mých ran, tak doufám, že bude chlap a i nadále se se mnou bude řezat v postoji,“ zmínil se Volkov.

Ambice pro tuto bitvu jsou tedy velké a stejně tak nám byl odhalen ideální bojový plán více jak dvoumetrového zápasníka s krycím jménem „Drago“. Duelu obou bijců se dočkáme tento víkend v noci ze soboty na neděli, zprostředkuje nám ho turnaj UFC Fight Night 190 a spolu s ním i tuzemská stanice Premier Sport.


Další články