Sleduj nás

Poražený, ale s úsměvem na tváři. Emocemi nabitý dos Santos po zápase děkoval fanouškům

Poražený, ale s úsměvem na tváři. Emocemi nabitý dos Santos po zápase děkoval fanouškům

Junior dos Santos se před vstupem do svého posledního zápasu nesl na vlně tří výher. Pokud by zdolal i Francise Ngannoua, pravděpodobně by ho boj o titul už neminul. Nyní však musí navázat na svou misi znovu, ale i vzhledem k tomu, kolik lidí ho žene dopředu, ničeho nelituje.

„Přátelé, jsem vděčný za vaši podporu. S něčím tak obrovským jsem ani nepočítal. Byli jste úžasní. Mrzí mě, že jste nedostali show, kterou jste si zasloužili, ale takhle to bohužel už v tomhle sportu chodí. Někdy jste nahoře, jindy jste dole,“ pravil Santos chvíli po zápase.

Predátor Ngannou vyhrál po dobře načasovaném protiútoku. Dos Santos si při svém výpadu vystoupl, ale pak už se nestihl vrátit. Podobnou chybu udělal i při posledním duelu s Derrickem Lewisem, tehdy se ale ještě dokázal vzpamatovat.


„Pokaždé, pokud váš úder netrefí cíl, nastane nebezpečí. Soupeř tu je od toho, aby trestal vaše chyby. Já bohužel udělal fatální hloupost. Tu stejnou chybu jsem udělal i v duelu s Lewisem, kde jsem to ale ještě zvládl přežít… protentokrát to už nevyšlo,“ mrzelo ho.


Junior dos Santos se chtěl znovu stát šampionem těžké váhy. I když se jeho plány o něco pozdržely, rozhodně od nich upouštět nehodlá.

„Miluji svůj život, miluji tenhle sport a jsem vděčný za každou příležitost, která se mi nabídne. Ještě se nikam neženu. Člověk se učí každým dnem a já se chci ze svých chyb poučit a pak do toho jít s novým elánem zase znovu,“ doplnil Santos.  


Další články