Sleduj nás

Pošlete mě na něj! dožaduje se Amanda Nunes zápasu se slavným YouTuberem

Pošlete mě na něj! dožaduje se Amanda Nunes zápasu se slavným YouTuberem

Amanda Nunes souhlasí s návrhem šéfa UFC, který řekl, aby zavřela pusu jednomu nezdvořilému YouTuberovi.

Jake Paul, který se už několik let věnuje natáčení videí a odnedávna se začal pohybovat také v tom bojovém byznysu, si vzal do hlavy, že se chce v ringu utkat s hvězdným Conorem McGregorem.

Aby si tento zápas vynutil, začal budit pozornost veřejnosti, urážet lidi kolem sebe a některé dokonce i napadl. Vše dospělo do toho bodu, kdy musel i sám Dana White reagovat.


„Tak si myslím, že bych měl oslovit Amandu Nunes, aby tomu sráčovi nakopala prdel,“ řekl šéf UFC a jeho dominantní šampionka, které se zjevně také nelíbilo Jakeovo nezrale vysoké sebevědomí, okamžitě tuto pobídku přijala. „Dano, souhlasím, pošlete mě na něj!“ vzkázala Nunes.

Amanda Nunes chce zápasit v UFC proti chlapovi


Jake Paul si však z podobné „výhrůžky“ nic nedělal a i nadále si jel svoje. „Dano White, jsi plešatá p*ča. Jsi jenom vyděšený, že z toho zápasu (s Conorem) nebudeš mít žádný profit. Naser si!“

A jak se tedy zdá, tato pomyslná internetová válka bude i nadále pokračovat a kdoví, zdali se jejího vyústění opravdu nedočkáme až v boxerském ringu, kam všechny Jakeovy úmysly právě směrují.


Další články