Sleduj nás

Právě jsem vedl hlubokou konverzaci s Masvidalovou ex, pochlubil se Covington. Očekává nějakou reakci

Právě jsem vedl hlubokou konverzaci s Masvidalovou ex, pochlubil se Covington. Očekává nějakou reakci
Colby Covington se snaží zarýt pěkně hluboko, aby donutil Jorgeho Masvidala k boji.

Nyní k tomu využil jeho bývalou ženu, se kterou se údajně u sebe doma sešel na skleničku. Tuto společnou chvilku si oba perfektně užili a Colby měl nutkání se o tom podělit se světem.

„Nevím, jestli to Jorgeho potěší. Měl by konečně vyjít na světlo a začít se bránit kvůli všem těm věcem, které jsem o něm řekl. A když už ne kvůli nim, tak aspoň kvůli tomu, že jsem si povyrazil s jeho bývalou ženou, matkou jeho dětí,“ uvedl Covington pro MMA Fighting.


„Skutečně jsme se skvěle bavili. Hráli jsme si videohry, seděli na gauči, vedli jsme hlubokou konverzaci... jestli víte, o čem mluvím,“ usmíval se šibalsky.

„Řešili jsme, jak se jí žije z alimentů, které ji ten blbeček Jorge musí platit. Byl to zkrátka parádní večer,“ popichoval Colby.


„Chaos“ to dělá víceméně chytře, snaží se Masvidala přimět k reakci a k boji. Ví totiž, že to je pro něho „snadná“ výhra a zároveň cesta, jak se co nejrychleji dostat zpět k titulovým příčkám.

Kdyby ovšem Masvidal i nadále vysedával mimo hru, Colby by se údajně nebránil ani Khamzatu Chimaevovi, jenž v UFC začal budit opravdu obří zájem. Stále ho ale považuje za velmi přeceňovaného bojovníka.


Další články