Sleduj nás

Překvapení! Conor McGregor by se mohl vrátit ještě před koncem roku! A soupeřem by byl…

Překvapení! Conor McGregor by se mohl vrátit ještě před koncem roku! A soupeřem by byl…
Tak tohle by mohl čekat jen málokdo. Conor si 10. července zlomil jak holenní, tak i lýtkovou kost, a přeci jen by mohl ještě letos zápasit.

S touto horkou novinkou se veřejnosti pochlubil sám prezident UFC Dana White. Ten původně počítal s tím, že se irský Notorious do klece nevrátí dříve jak příští rok na jaře, ne-li až v létě, ovšem nyní své původní předpovědi opravdu silně přehodnotil.

„Conor je neuvěřitelný dříč, na svém zdraví a fyzické formě mu skutečně záleží. Jeho noha se hojí opravdu nečekaně rychle, takže by se s trochou štěstí mohl vrátit dokonce ještě před koncem letošního roku,“ svěřil se White, jehož tvář rozhodně neskrývala známky radosti.


„Podstatné je, co řeknou lékaři, tím se budeme řídit. Pokud bude Conor moct naplno kopat a pokud mu lékaři dají povolení, pak by se teoreticky mohl vrátit třeba v prosinci,“ navnadil.

A jak to vypadá se soupeřem? Přeci jen Dustin Poirier, což je McGregorův vysněný protivník, bude na prosinec nejspíš zabraný, jelikož se má utkat s Charlesem Oliveirou v boji o pás lehké váhy.

Conor McGregor hlásí návrat!


„Otázku protivníka budeme řešit, až si budeme jistí, že se Conor vrátí. On sám si přeje čtvrtý zápas s Poirierem a jak všichni víme, tato záležitost zatím není uzavřená. Každopádně to budeme řešit, až si budeme něčím jistí,“ podotkl White, který chce nejprve slyšet definitivní stanovisko lékařů.


Kdyby Poirier McGregorovi nevyšel, nejčastěji bývá s Irem skloňována trilogie proti Nateu Diazovi. K té ho tlačí jak Daniel Cormier, tak i Michael Bisping nebo takový Georges St.Pierre. Podstatné je, aby si Conor na konto připsal tu jednu potřebnou výhru, aby pak o jeho titulových nárocích nemohl nikdo co říct. Prozatím to vypadá, že se mu nadržuje, a proti tomu se bouří valná hromada fanoušků.


Další články