Sleduj nás

Překvapení ve střední váze UFC! Kdo se má stát novým titulovým vyzyvatelem?

Překvapení ve střední váze UFC! Kdo se má stát novým titulovým vyzyvatelem?

Opět se dostáváme do situace, kdy si šampion snaží vybrat soupeře. A na jednoho takového si ukázal i Israel Adesanya.

Ještě nedávno ve světě MMA neporažený borec by rád rozšířil svou sbírku skalpů. V rámci své hmotnostní kategorie už víceméně porazil všechna velká jména, ale jedno mu stále chybí.

„Není to žádný Marvin Vettori, není to žádný Paula Costa, ale je to Darren Till,“ prozradil Adesanyův kouč Eugene Bareman, jehož hlas zazněl v posledním vysílání Submission Radia.


Israel Adesanya vs. Darren Till

„Problém v naší divizi je ten, že ji Israel celou dokonale vyčistil. Je tu sice ještě Robert (Whittaker), který se snaží dostat zpátky na vrchol, ale Darren je nepochybně přední možností o titulovou šanci,“ přidával trenér jedenatřicetiletého nigerijského šampiona.


Pro mnohé fanoušky může být tato volba dosti překvapivá. Whittaker měl dle šéfa UFC ještě nedávno zaručenou titulovou bitvu. Pak se ale Adesanya přesunul do polotěžké váhy a White přehodnotil své plány.

„Jak může být Robert vůbec považován za předního vyzyvatele?“ ptal se s údivem Bareman. „Nechci znít neuctivě, ale ten člověk proti nám nepředvedl nic mimořádného. Vrchní vyzyvatel pro nás musí představovat aspoň trochu nějakou hrozbu, a toto kritérium v současné době splňuje pouze Darren Till,“ držel se svého názoru.


Další články