Sleduj nás

Příčina Fergusonova nezdaru? Mohly to být osobní problémy, naznačil bojovník

Příčina Fergusonova nezdaru? Mohly to být osobní problémy, naznačil bojovník
Tony Ferguson naznačil, co stálo za jeho posledním výkonnostním úpadkem.

Dříve to byl strašák divize lehké váhy a pro mnohé i nekorunovaný šampion, jenž měl dávno bojovat o regulérní titul. Osud mu však nepřál a s přibývajícím časem i jeho kdysi skvostné výkony polevily. Tony Ferguson naposledy prohrál v jednoznačném bodovém poměru s Charlesem Oliveirou, ještě předtím ovšem dostal nakládačku od Justina Gaethjeho.

Oba tyto nezdary drtivou většinu MMA fanoušků přesvědčily, že jindy slavná americká ikona už uvadá a po takovém debaklu se asi jen tak nezvedne. Jak nyní Tony odhalil, za prohrami stálo něco více…

Tony Ferguson chce být opět nejlepší


„Pravda je taková, že neúspěchy za poslední rok nejdou na vrub mého trenérského týmu. Beru všechnu vinu sám na sebe,“ přiznával El Cucuy. „Budu k vám upřímný. Obě mé poslední prohry se staly nejcennější lekcí mého života. Byla to ta nejlepší věc, která se mohla přihodit mně i mé rodině,“ nastínil, že mu to otevřelo mysl, jelikož si stále dělal v životě pořádek.


„Na zápas s Oliveirou jsem trénoval klíčové jiu jitsu jenom pět hodin. Více to nešlo, byl jsem zaneprázdněn. Naši přípravu navíc ještě ovlivnil koronavirus, všechno se podělalo. Celá má příprava byla zlá, velmi zlá,“ přiznával.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt)







Ferguson měl ještě před více než rokem doma problémy. Jeho žena se s ním málem rozešla a bála se mu svěřovat péči o dítě. Tyto komplikace však postupně utichly.

Během následujícího zápasu se El Cucuy střetne s Beneilem Dariushem. Duel je vypsán na tři kola a uskuteční se 15. května na UFC 262.

Další články