Sleduj nás

Přijdeš za mnou do veltru, anebo jsi vážně takový posera? nařknul Covington Poiriera

Přijdeš za mnou do veltru, anebo jsi vážně takový posera? nařknul Covington Poiriera
Dustin Poirier je možná aktuálně z toho papírového hlediska nejlepší lehkou vahou současnosti, ale podle Covingtona musí přejít do velterové váhy, aby tam prokázal své kvality.

Colby a Dustin byli dva parťáci z ATT gymu. Společně trénovali, spárovali, ale pak jednoho dne přišel konec a pouto se přetrhlo. Místo něho se dostavily pomluvy a nenávist.

„Dustin je taková malá ku*dička. Je si moc dobře vědom, kdo ho pravidelně na tréninku ničil, ale i tak si před medii musí otevírat pusu,“ pravil Covington, který se dožadoval nějaké satisfakce za pomluvy, které na svou osobu slyšel.


Údajně by preferoval měření v kleci. „Všichni lidé na světě vědí, že jsem Dustinův táta. Pokud za mnou nepřijde do veltru a nebude se chtít se mnou utkat, pak bude mezi všemi považován za poseru, který dostával pravidelně v gymu naloženo. Takto má jedinečnou příležitost pokusit se dokázat opak,“ nařkl Poiriera.

„Každopádně doufám, že se jednou přestane bát a přijde za mnou do veltru, abychom tuhle rivalitu mohli konečně nějak završit. Pokud nepřijde, všichni budou vědět, že já jsem jeho táta a on je jenom pouhý posera,“ zopakoval Covington v interview pro The Overtimer.


Další články