Sleduj nás

Připadám si, jako bych už ani neuměl dát ránu, přiznává Mike Perry úpadek formy

Připadám si, jako bych už ani neuměl dát ránu, přiznává Mike Perry úpadek formy
Nebýt jeho výbušné povahy, dost pravděpodobně by dneska v UFC už ani nebyl.

Mike Perry od svého příchodu do největší MMA organizace světa nikdy nedržel nějakou výraznou vítěznou šňůru, zato ale vždy dokázal budit pozornost. Teď to však už vypadá, že mu ani jeho gangsterská povaha nezachrání zadek.

"Přiznávám, že jsem měl být mnohem lepší, než jste u mě mohli vidět," sypal si Perry v rozhovoru s Helen Yee popel na hlavu. Snažil se naznačit, že si uvědomuje svůj čím dál znatelnější úpadek formy a že s ním musí něco dělat.


"Tahle hra je prostě zvláštní. Dříve jsem nutil své soupeře se mi vzdát a nyní si připadám, jako bych ani neuměl dát ránu," štvalo ho.

"Musím se nad sebou fakt zamyslet a v příštím předzápasovém kempu se na všechny problémy zaměřit. Potřebuju, aby mě mí sparingpartneři dostali na zem, aby mě mlátili, no a já se musím ujistit, že jim to dokážu v plné síle vrátit zpět," dodal muž s přezdívkou Platinum.


Mike Perry prohrál čtyři že svých posledních pěti utkání. Už i Dana White v tomto případě začíná být na vážkách, zdali si michiganského fightera ponechat. Dost možná rozhodne jeho další zápas.


Další články