Sleduj nás

Přísahám, teď rozmáznu Procházku a pak si dojdu pro titul, oznámil Rakić. Lehčí fight prý dostat nemůže

Přísahám, teď rozmáznu Procházku a pak si dojdu pro titul, oznámil Rakić. Lehčí fight prý dostat nemůže
Aleksandar Rakić opět jednou oslovil vedení UFC s jasnou prosbou. Chce, aby mu byl do příštího zápasu předhozen Jiří Procházka, kterého hodlá „hravě“ porazit a pak konečně o jeho titulovém nároku už nikdo nebude moct pochybovat.

Před pár dny se ozval sám šampion Blachowicz, jenž Danu Whiteovi podal návrh, aby uspořádal duel mezi Procházkou a Rakićem. Šéf UFC se k této připomínce zatím nevyjádřil, ovšem je nutné podotknout, že podobná naléhání jenom sílí.

„Souhlasím s Blachowiczem. Dano White, udržujme divizi polotěžké váhy v provozu, předhoďte mi Procházku a já ho smáznu, to přísahám!“ napsal rakouský bojovník na svém Twitteru. „A Jane, ty se neboj, až si to vyřídím s Procházkou, i tvůj čas přijde,“ vzkázal šampionovi.


Devětadvacetiletý rodák z Vídně tak pokračuje ve svém neustálém nátlaku. Ještě před rokem duel s Denisou odmítal a nyní o něj doslova prosí. Důvodem je to, že ho český samuraj předskočil v žebříčku polotěžké váhy a Rakić ucítil, že by Jirka mohla bojovat o titul dříve než on.

„Vím, že dokážu Procházku porazit. Má možná nebezpečný styl, ale pro mě je to ‚easy fight‘,“ upozornil Rakić v interview pro Jamese Lynche. „Jirka a Jan (Blachowicz) jsou dva soupeři, kteří mi sedí stylově. U Jana mohu navíc ještě snadněji aplikovat svou rychlost, takže se nedivím, že se mi už teď chce vyhnout,“ podotkl.


Vzhledem k stále vytrvávajícímu naléhání bychom se nemohli divit, kdyby předchozí řeči o Procházkově útoku na titul skutečně byly unáhlené. Protože na Blachowicze bude koncem září čekat obhajoba s Gloverem Teixeirou, je dost možné, že i Dana White nakonec nechá českého samuraje ještě jednou bojovat.

Další články