Sleduj nás

Pro odvetu s Adesanyou nechám v kleci všechno, slibuje Whittaker. Šampion má ale zatím jiné plány...

Pro odvetu s Adesanyou nechám v kleci všechno, slibuje Whittaker. Šampion má ale zatím jiné plány...
Bývalý šampion je připravený zajít až na samotnou hranici mezi životem a smrtí, jen aby pomstil jedinou svou porážku za posledních sedm let.

Robert Whittaker je často přehlížen anebo dokonce podceňován. Je to dáno tím, že jeho ústa nejsou tak prořízlá jako u ostatních zápasníků, zato jeho skóre nelze zpochybnit. Bývalý šampion střední váhy se vypořádal s celou skupinou zabijáků, včetně Yoela Romera (2x), Jacareho Souzy, Darrena Tilla, Jareda Cannoniera a v neposlední řadě i Kelvina Gasteluma. Jediný, komu podlehl, byl Israel Adesanya. A to ještě do tohoto duelu vstupoval po zranění a jistých psychických problémech.

„Věděl jsem, že jsem to utkání měl poprvé odložit, ale už jsem nemohl nechat své fanoušky déle čekat. Pravda je ovšem taková, že jsem nebyl zrovna v dobré formě, nic mě nebavilo a trápil jsem se. Byly chvíle, kdy jsem si myslel, že s bojováním skončím,“ přiznával Whittaker psychické potíže, které se podepsaly i na jeho výkonu proti Adesanyovi.


Díky pečlivému tréninku a za pomoci své rodiny se z toho ale prý dostal. „Jako by mě najednou polila živá voda. Při pravidelném tréninku jsem opět v sobě začal cítit ten oheň. Teď bych rád napravil to, v čem jsem zaváhal. Duel s Israelem je tím jediným, který pro mě aktuálně dává smysl,“ domnívá se muž s přezdívkou „Reaper“.



 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Robert Whittaker (@robwhittakermma)






Israel Adesanya ale odvetu nechce


Otázkou pouze zůstává, zdali jeho pobídku šampion vyslyší. „Asi si budeme muset počkat a uvidíme. Nicméně já už teď vím, že pokud k tomu zápasu dojde, dám do něj absolutně všechno. Promluvím si se svým týmem a budeme pracovat tak tvrdě, jak jen to jde,“ přislíbil Whittaker, o zápas s nímž zatím Adesanya nejeví zájem. Naposledy totiž řekl, že ví, jak Roba porazit, a proto ho nepovažuje za adekvátního soupeře…


Další články