Sleduj nás

Probudila se ve mně bestie! hlásí Conor McGregor. Poirierovy intriky má prý prokouknuté

Probudila se ve mně bestie! hlásí Conor McGregor. Poirierovy intriky má prý prokouknuté
McGregor burcuje, že se v něm před trilogií s Poirierem opět probudila ona obávaná bestie.

K tomuto probuzení přispěl velkou měrou sám americký Diamond, jenž letos v lednu Conora přemohl na TKO. Velkou roli k tomuto úspěšnému finále ovšem hrála skvělá taktika, která se opírala o precizní kopy do lýtka. Jak Conorovi odpadla noha, ztratil hybnost a už se ani nemohl opírat do svých úderů. Ukončení pak viselo ve vzduchu.

„Všechny tyhle klauny mám dokonale přečtené!“ hlásil McGregor, který se nedávno na sociálních sítích dostal s Poirierem do křížku. „Chcete tuto hru pojmout více takticky? Ok, nemám s tím problém, ale vězte, že jste ve mně probudili bestii! Vyřkněte své modlitby, protože 10. července předvedu naprosto bezchybný výkon!“ oznamoval.


conor mcgregor zapas ufc

Shodou okolností to není tak dávno, co Conor prohlásil, že Dustina ukončí na KO. Inspirací mu je dokonce sám Jiří Procházka, jehož loket z otočky, jímž ukončil Dominicka Reyese, bude aspirovat na nejlepší knokaut roku. McGregor je údajně připravený toto spektakulární ukončení nejen napodobit, ale navíc i trumfnout. Inu, laťka byla nastavena příliš vysoko.


Další články