Sleduj nás

Proč jsi tak ticho? ptá se Burns soupeře, jemuž poslal bojovou výzvu. Doteď nezná odpověď

Proč jsi tak ticho? ptá se Burns soupeře, jemuž poslal bojovou výzvu. Doteď nezná odpověď
Gilbert Burns přijal ten fakt, že o titul bude s šampionem Usmanem bojovat Colby Covington. Proto se aspoň snaží utvrdit své jméno v pozici nového vyzyvatele.

Čerstvý pětatřicetiletý Brazilec si logicky řekl o druhého nejvýše postaveného soupeře v žebříčku velterové váhy. Tím je britský „Rocky“ Leon Edwards, jenž naposledy na body přemohl Natea Diaze. Od té doby razí jen jeden názor: „Můj příští boj musí být o pás!“ A to je ten důvod, proč ostatní ignoruje.

Gilbert Burns je ovšem neodbytný. Ví, že se divize musí držet v pohybu. „Leone, tak kdy se utkáme? V říjnu nebo listopadu? Řekni mi!“ inicializoval svou snahu k domluvení souboje. Odpovědi se ale nedočkal, a tak přitvrdil. „Nevíte někdo, jaký je čas v Anglii? Všichni tam nějak podezřele mlčí!“


Znovu se vyplatí připomenout, že se v popředí žebříčku nachází jména, jako jsou Gilbert Burns, Jorge Masvidal a Leon Edwards. Dana White už jednou nastínil, že dva borce z těchto tří postaví proti sobě. Ten čtvrtý by se následně mohl utkat s Belalem Muhammadem, jenž se také snaží zapadnou do této „titulové“ konverzace.

Co nevidět bychom se také měli dočkat oficiálního oznámení mistrovského zápasu (v našem případě odvety) mezi Kamaru Usmanem a vyzyvatelem Colbym Covingtonem. Prozatím to vypadá, že tato bitva bude domluvena na konec října.


Další články