Sleduj nás

Procházka má v UFC zvláštní výsady, zlobí se Rakič. I tak ale brzo padne a bude zapomenut, věří

Procházka má v UFC zvláštní výsady, zlobí se Rakič. I tak ale brzo padne a bude zapomenut, věří
Aleksandar Rakič pokračuje v otravném monologu, který směruje proti českému borci Jiřímu Procházkovi. Tentokrát předpověděl, že jeho kariéra nejen v UFC brzo uvadne.

Jirka je KO stroj a takové má šéf UFC nejraději. Zjevně i proto si českého samuraje šetří na titulový boj – jednomu takovému dokonce bude koncem října dělat náhradníka.

Koho to pochopitelně štve, to je Aleksandar Rakič. Ten měl za to, že bude bojovat o titul před Procházkou, než mu ovšem Denisa zabral flek a vyřadil ho z této mistrovské konverzace.


V rakouském bijci se náhle probudily emoce. Jirku pravidelně zahrnoval řadou urážek a nyní mu dokonce předpověděl, že jeho kariéra nejen v UFC brzo skončí.

„Jirka má v UFC zvláštní privilegium. Na kontě má sice jen dva zápasy, ale už hodlá jít o titul. Podobnou výsadu měl nedávno i (Michael) Chandler. Ten měl dokonce jeden fight a hned šel o pás,“ štve Rakiče.


Procházku podle všeho silně nenávidí. „Však on ani neumí pořádně anglicky. Jsem si ale jistý, že jeho čas přijde. A až ten čas přijde, tak bude zapomenut jako mnoho ostatních bojovníků před ním.“

Dal se i do výčtu. „Bude zapomenut stejně, jako jsou zapomenuti Johnny Walker, Volkan Oezdemir a další. Všichni měli zvláštní výsady od UFC, ale pak prohráli a byl s nimi amen. S Jirkou to nebude jinak,“ věří Rakič, který se sám pasoval do role budoucího šampiona.

Další články