Sleduj nás

Procházka poskočil v žebříčku a dočkal se další chvály. Toho porazí jen jeden člověk! říká Cormier

Procházka poskočil v žebříčku a dočkal se další chvály. Toho porazí jen jeden člověk! říká Cormier
Jiří Procházka je dle žebříčku polotěžké váhy UFC regulérním titulovým vyzyvatelem. A v UFC ho podle všeho dokáže porazit jen jeden člověk.

Daniel Cormier chválil „Denisu“ hned po jeho vítězném utkání nad Dominickem Reyesem, nicméně tím výkonem byl natolik unesen, že svou chválu musel přidat ještě i dodatečně. Údajně se v polotěžké váze nachází jen jeden člověk, který by tento dobře promazaný český stroj na knokauty mohl porazit.

„Myslím si, že je Jirka velmi speciální. Je jako lavina, která se valí z kopce a kterou nelze zastavit, pokud ji neknokautujete. Vůbec nevím, kdo by ho mohl zastavit, snad možná jen šampion Jan Blachowicz,“ uvedl Cormier, který kdysi kromě těžké váhy vládl i váze polotěžké.


Procházkovi se po jeho výhře nad Dominickem Reyesem dostává velkého uznání. Sociální sítě organizace UFC či ESPN MMA už fanoušky připravují na to, že by měl zasáhnout do titulového boje proti vítězi mistrovské bitvy Jan Blachowicz vs. Glover Teixeira.

Že je Procházka horkým kandidátem na boj o titul, to mimo jiné potvrdila i poslední aktualizace oficiálních rankingů. Český samuraj poskočil z páté příčky na druhou. Před ním se nachází už jen zmiňovaný brazilský vyzyvatel Teixeira, jenž se aktuálně nese na vlně pěti výher.

Další články