Sleduj nás

Procházka? Proti lidem jako on umím zápasit, tvrdí Blachowicz. A jaký predikuje výsledek?

Procházka? Proti lidem jako on umím zápasit, tvrdí Blachowicz. A jaký predikuje výsledek?
Jan Blachowicz znovu potvrdil, že v jeho budoucích plánech figuruje Jiří Procházka. Co o českém samurajovi řekl a jak s ním hodlá naložit?

O víkendu se konal turnaj KSW 61, na němž (sice jako divák) nechyběl ani Jan Blachowicz. Ten se sem vrátil coby jako šampion polotěžké váhy UFC, ke kterému se doneslo, že mu Jiří Procházka posílá srdečný pozdrav. A Janek prokázal své dobré srdce, aby vřele odpověděl.

„Výborně, výborně, také ho zdravím,“ smál se. „Sice neznám Jirku osobně, takže ho nemůžu hodnotit, ale podle toho, co mohu vidět, je to podle mě skvělý chlap a výborný bojovník,“ vzdával hold českému bijci.


Pokud se však s ním jednou střetne, už takhle zdvořilý moct být nebude. „Jestli se spolu v budoucnu potkáme v kleci, tak se omlouvám, ale musím ho porazit. Takže Jiří, buď na to připravený!“ vzkázal prostřednictvím deníku Sport.

Na Jirkův netradiční styl má prý účinný recept. „Je to takový šílený styl, u kterého nikdy nevíte, co přesně očekávat, ale já vím, jak proti takovým lidem zápasit,“ pochlubil se Blachowicz, který svou taktiku samozřejmě nechtěl odhalit. Její nedílnou součástí ovšem nepochybně bude „legendární polská síla“, jak všude šampion podotýká.


Než by však k případnému duelu s Procházkou dojde, bude se muset Blachowicz vypořádat s Brazilcem Teixeirou. S ním se má utkat 4. září a s trochou štěstí by zde Denisa mohl figurovat jako náhradník, kdyby se jeden z této dvojice zranil.


Další články