Sleduj nás

Procházka se opět stal terčem Rakiće, ten z českého samuraje cítí strach

Procházka se opět stal terčem Rakiće, ten z českého samuraje cítí strach
Jiří Procházka stále vyčkává, zdali mu UFC předhodí titulovou bitvu, na záda mu ale neúnavně dýchá nepříjemný Aleksandar Rakić.

Rakouský bijec se naposledy v kleci představil letos v březnu, když si na body poradil s bývalým titulovým vyzyvatelem Thiagem Santosem. Následně všude vykřikoval, jak si podrobí celou divizi polotěžké váhy a že jeho příští zápas bude jedině o titul… Inu, minimálně v té druhé části svého tvrzení se spletl.

Protože znenadání v žebříčku poskočil Jiří Procházka, přemožitel Dominicka Reyese, vyhlásil Dana White, že právě českému borci věnuje další titulovou šanci ihned po Gloveru Teixeirovi. A to Aleksandara Rakiće pořádně vytočilo.


„Chci eliminační duel s Procházkou, aby se ukázalo, kdo z nás dvou si ten zápas o titul skutečně zaslouží. Klidně to může být na tři nebo na pět kol, to je mi jedno,“ dožadoval se už před časem devětadvacetiletý bojovník.

A když mu Jirka neodpovídal, tak musel přitvrdit. „Procházka ví, že je to pro mě snadný soupeř. Nikdo není v polotěžké váze tak rychlý, jako jsem já. Jirka má možná nebezpečný styl, ovšem borce jako on jsem pravidelně ničil na tréninku. Nonstop se tlačí dopředu, ale zapomínají na obranu,“ upozorňoval Rakić, jenž cítil ze strany českého bojovníka strach.


A svůj předchozí vzkaz opět o něco rozvinul. „Můj poslední zápas se konal v březnu a teď na svůj další fight stále čekám. My všichni víme, koho chci. Nazýváš se samurajem, ale od fanoušků chceš, aby na tebe čekali až do roku 2022? Já jsem připravený ti čelit kdykoliv ještě letos!“ oznámil Rakić skrze svůj Twitter Procházkovi.


Další články