Sleduj nás

Procházka? To je naprostý šílenec, směje se Blachowicz. Jak vidí případný střet s ním?

Procházka? To je naprostý šílenec, směje se Blachowicz. Jak vidí případný střet s ním?
Jan Blachowicz si je moc dobře vědom toho, kdo mu v polotěžké váza dýchá na záda.

Současný šampion UFC divize do 93 kilogramů se připravuje na svou říjnovou obhajobou proti Gloveru Teixeirovi, jíž se bude nepřímo účastnit i Jirka Procházka, jenž této bitvě má dělat náhradníka.

Jelikož už fanoušci měli možnost vidět schopnosti českého samuraje na té největší MMA scéně, stal se Denisa předmětem mnoha diskuzí. Jeho jméno dokonce nemůže opomíjet ani sám Blachowicz, který dobře tuší, že se tomuto střetu někdy v budoucnu neubrání.


„Procházka? To je naprostý šílenec,“ smál se Blachowicz, když přišla řeč na Denisu. „Co musím ovšem uznat, je to, že ačkoliv je šílený a disponuje takovým podivným bojovým stylem, tak zatraceně dobře ví, co dělá, a to ho dělá příliš nebezpečným,“ přidává.

„Nejprve se musím vypořádat s Gloverem a potom hned možná přijde na řadu Procházka. Utkám se s ním, ale musí to být někde v Evropě. Pokud máme mít fight, preferuji turnaj v Polsku. Celá Evropa by se na tento zápas přišla podívat. Nicméně prvním je na mém seznamu Glover,“ připomíná.


Procházka si tedy už v UFC udělal své jméno a nyní se mnozí fanoušci nemohou dočkat, až jeho schopné paže uvidí znova v akci. A kdo ví, třeba to bude již na konci října na turnaji UFC 267.

Další články