Sleduj nás

Protiřečí si snad? Sean O’Malley odmítl odvetu se soupeřem, který ho jako jediný porazil

Protiřečí si snad? Sean O’Malley odmítl odvetu se soupeřem, který ho jako jediný porazil
„Sugar“ Sean O’Malley považuje Marlona Veru za pouhý odpad, jenž se řadí tři výkonnostní úrovně pod něj. I tak s ním ale podle všeho odmítl bojovat.

Psal se tehdy 15. srpen minulého roku, když byl „Chito“ jmenován jako soupeř perspektivního „Sugara“, pro něhož to byla první ostrá zkouška. Ještě předtím se v rámci UFC nesetkal s borcem z top patnáctky žebříčku.

Pro O’Malleyho se tento zápas nevyvíjel zrovna nejhůř, ale potom se mu podlomila noha, zakopl, čehož jeho soupeř využil a nasadil smrtící kombinaci, jíž musel přerušit až rozhodčí. Sean tedy vůbec poprvé v kariéře prohrál.


Co je ovšem zajímavé, více než samotná prohra se do myslí fanoušků zapsaly O’Malleyho „výmluvy“. Nejenže Veru počastoval celou řadou urážek, ale navíc prohlásil, že tuto porážku ve své kariéře nepočítá. Ve skutečnosti je prý stále neporažen.

Shodou okolností tuto situaci začalo UFC řešit a oběma bojovníkům zaslalo smlouvu ohledně odvety. Ta však byla přijata jen jednou stranou. Ta druhá ji odmítla…


„Mohli jsme znovu bojovat, ale Sean mě odmítl. UFC mě oslovilo s nabídkou, já řekl ano, ale druhá strana mlčela,“ prozradil Chito Vera na svém Twitteru.

Je možné, že se Sugar momentálně jen snaží ulovit větší rybu, ale zároveň je otázkou, proč by odmítal duel s protivníkem, nad kterým prohrál a kterého ani nepovažuje za reálnou hrozbu…


Další články