Sleduj nás

Rakic zaslal drsný vzkaz Procházkovi! Nazval ho „hype mašinou“ a je připravený ji hravě vykolejit

Rakic zaslal drsný vzkaz Procházkovi! Nazval ho „hype mašinou“ a je připravený ji hravě vykolejit
Aleksandar Rakic hrubě nesouhlasí s tím, že by měl nyní Jiří Procházka bojovat o titul.

Polotěžká váha UFC se nám dočkala příjemného oživení, jen se spousta lidí nyní předbíhá s tím, kdo bude mít vyšší nárok v boji o pás. Dle tvrzení Dany Whitea by to měl být Jiří Procházka, ale je možné, že při troše nátlaku ještě bude vyslyšeno volání dalších potenciálních vyzyvatelů.

O duel s českým samurajem se přihlásil Aleksandar Rakic. Tedy muž, který Procházku už dříve odmítl, neboť jej nepovažoval za soupeře a nechtěl se v žebříčku koukat za sebe. Nyní ho však už má v rankingu před sebou, a tak náhle změnil názor.


Aleksandar Rakic vyhra

Aleksandar Rakić vs. Jiří Procházka


„Chtěl bych eliminační duel s Procházkou a klidně to můžeme provést hned v září na stejné kartě, na které bude bojovat Jan Blachowicz s Gloverem Teixeirou. Myslím si, že by to pro naši divizi bylo skvělé rozuzlení,“ vyslal Rakic skrze rozhovor pro MMA Junkie směrem k UFC svůj požadavek.

„Jirka není člověk, který by dělal spoustu chyb, ale některé tam stále jsou. A pokud bych na ně ve správný moment zaútočil, tak ho hravě vypnu. A kdyby mi ho náhodou nešlo vypnout, tak poslední roky dost pracuji na svém grapplingu či wrestlingu, tak bych měl výhodu aspoň tady,“ poukazoval.


„Budu připraven na tři nebo i na pět kol, na tom nezáleží. Teď už to je jenom na organizaci, co si bude přát. Kolem Jirky je spousta hype, čemuž rozumím, ale někdo by ho měl vrátit zpátky na zem,“ dodával, že on by měl být tím, komu se to podaří, zdali mu bude dána příležitost.

Další články