Sleduj nás

Recept na neomylnou Shevchenko? Hlavně žádný strach! tvrdí Maia

Recept na neomylnou Shevchenko? Hlavně žádný strach! tvrdí Maia

Jennifer Maia (18-6-1) by si přála být tou vyvolenou bojovnicí, které se podaří sesadit neomylnou šampionku bantamové váhy Valentinu Shevchenko (19-3).

Potíž je pouze v tom, že Valentina svou divizi kvalitami jasně převyšuje, a tak na ni jen tak někdo nedokáže najít recept. Proč by zrovna Jennifer měla být výjimkou?

„Protože se jí nebudu bát!“ řekla hned na úvod odhodlaně nová vyzývatelka. „Přijde mi, že se každá soupeřka Valentiny až příliš bojí. Do duelu s ní přistupují s respektem. To já chci změnit!“ poukazovala.


Valentina Shevchenko v UFC neprohrává

Cílem tedy bude zřejmě vyvinout tlak hned od začátku. „Chci použít naprosto odlišnou taktiku, než používaly moje předchůdkyně. Jakmile se zavřou dveře oktagonu, tak po Valentině vystartuju. Chci na ní vyvíjet neustálý nátlak a narušit její gameplan. Budu ji chtít nonstop vyvádět z její komfortní zóny,“ odhalovala.


Zdali to ovšem bude onen kouzelný klíč k receptu, to se zatím neví, leč 21. listopadu se o tom budeme moct přesvědčit na vlastní oči.

„Myslím si, že pravidelný nátlak je jedinou cestou, jak tenhle zápas vyhrát. Každý mě může před zápasem odepisovat, ale já si tuhle šanci rozhodně nebudu chtít nechat ujít. Čím více mě budou lidi podceňovat, tím více se je budu snažit vyvést z omylu,“ dodávala Maia.


Další články