Sleduj nás

Říkal jsem vám, že mohu překvapit, raduje se po výhře nad Muradovem Meerschaert

Říkal jsem vám, že mohu překvapit, raduje se po výhře nad Muradovem Meerschaert
Makhmud Muradov vstoupil do svého čtvrtého zápasu v UFC, a i když zde byl poměrně jasným papírovým favoritem, nakonec se domů vrací zklamaný.

Uzbecký bijec v noci ze soboty na neděli přišel o svou skvostnou vítěznou sérii, která čítala již čtrnáct zářezů, přičemž o tři z nich se postaral právě v UFC. Tentokrát mu ale jeho válečná mise vůbec nevyšla, a to i navzdory tomu, že stál proti poměrně přijatelnému soupeři.

„Troufám si říct, že pokud neuděláme nějakou chybu, tak nás Gerald nemůže nijak ohrozit,“ zněla sebevědomá slova z Machova týmu ještě pár chvil před zápasem. Nakonec se ovšem chybička přeci jen vloudila, ačkoliv možná i sám soupeř byl lepší, než celá družina uzbeckého bojovníka očekávala.


Meerschaert podle všeho Macha ještě v prvním kole nahulil. Ve druhém kole pak využil toho, že jeho protivník nebyl plně při smyslech a prolomil jeho jinak dokonalou obranu proti strhům. A na zemi už moc dobře věděl, co a jak má dělat. Podařilo se mu nasadit škrcení a rázem byl konec.

„Říkal jsem vám, že mohu překvapit,“ bil se do prsou nadšený vítěz, jenž tak rozvinul svou sérii na dvě výhry v řadě. Pro jeho setrvání v UFC však velmi důležité.


„Na papíře možná nejsem postojář, ale chtěl jsem vám dokázat, že jsem velmi komplexním zápasníkem. Rozhodně umím boxovat, i když bych se kolikrát mohl o něco lépe bránit. Párkrát jsme se oba dva trefili tomu druhému to tlamy. Já jsem ho však nemohl vypnout, ani on mě, a tak jsem zmáčkl červené tlačítko a přenesl hru na zem,“ přidal Meerschaert, který si tak ve střední váze UFC připsal 7. výhru formou submise.


Další články