Sleduj nás

Robbie Lawler predikuje, jak dopadne MMA trhák roku mezi Usmanem a Covingtonem

Robbie Lawler predikuje, jak dopadne MMA trhák roku mezi Usmanem a Covingtonem
Colby Covington je ve velterové váze možná papírově druhým nejsilnějším zápasníkem, přesto mu spousta lidí nevěří, že jeho schopnosti budou na šampiona stačit.

Pokud se podíváme na všechny uveřejněné dosavadní predikce a je jedno, ať už k nám putovaly od Michaela Chandlera, Khabiba Nurmagomedova, Jorgeho Masvidala či Justina Gaethjeho, všichni shodně věří ve výhru Kamaru Usmana. Jen takový Khabib musel uznat, že je Covington skutečná hrozba, i když se stále přiklání na stranu nigerijského šampiona.

Svůj názor do této sbírky přidal i bývalý mistr velterové váhy Robbie Lawler. Toho bude čekat nyní fight s navrátilcem Nickem Diazem, ale ani tak si potom hvězdný turnaj UFC 268 nenechá ujít.


„Co k tomu mohu říct, je to, že Kamaru a Colby předvedou skutečně dobrý fight. Očekávám skvělou bitvu, která patrně skončí opětovným vítězstvím Usmana, protože byl přeci jen poslední roky aktivnější a jeho dovednosti dost pokročily,“ podělil se o svůj názor Lawler.

„Tím ovšem neříkám, že Colby nebude ve formě… Oba bojovníci budou ve skvělé formě, plně připraveni ze sebe vydat to nejlepší, můj tip jde však na Usmana. Myslím si, že tu má nad každým soupeřem o něco navrch,“ dodal.


Nigerijská noční můra má nad „Chaosem“ už jeden skalp, stalo se tak v prosinci roku 2019 a sám Dana White si chválil, že dost možná ještě nikdy lepší MMA bitvu neviděl. Totéž si slibuje i od odvety, která se uskuteční 6. listopadu.

Další články