Sleduj nás

Rogan varuje Dillashawa: Pokud teď nepředvede top výkon, lidé budou říkat, že všechny své úspěchy získal podvodem

Rogan varuje Dillashawa: Pokud teď nepředvede top výkon, lidé budou říkat, že všechny své úspěchy získal podvodem

Joe Rogan varuje bývalého šampiona TJ Dillashawa před jeho velmi dlouho očekávaným návratem. Zdali se ve svém prvním zápase pořádně nepředvede, lidé rychle pochopí, že své úspěchy získal podvodem.

Dopingová minulost se prostě nezapře. Ačkoliv to sám TJ popírá a přiznal se pouze k tomu, že PED užíval pouze před duelem s Henrym Cejudem, i tak se s ním tento prohřešek potáhne celý život a dost možná zneváží všechny jeho dosavadní úspěchy.

Bývalý šampion z divize bantamové váhy sice stále ještě čeká na svůj oficiální povolávací rozkaz, ale sám už teď hlásí, že je jeho cílem získat zpět svůj ztracený titul. Známý komentátor Joe Rogan ho k tomu varuje, aby nic neuspěchal, neboť mu může hned jeho první duel podlomit nohy.


Joe Rogan varuje předního zápasníka UFC

„Dillashaw dva roky nebojoval, prakticky ztratil krok se současnou špičkou. Nikdo z nás neví, v jaké formě se ukáže. A o to těžší to pro něj bude, jelikož na něj všichni budou koukat. Všechny diváky bude zajímat, jak se vrátí a jaký výkon předvede po té dopingové aféře,“ řekl Rogan.


„Pokud se zápasník vrátí po dvouleté stopce a předvede špatný výkon, lidé nebudou brát ohled na tu neaktivitu, ale na to, že před dvěma lety podváděl a že všechny jeho úspěchy byly získané podvodem. Reset kariéry v Dillashawově případě tedy nebude jednoduchý. Podle mě by svůj titulový nápor neměl uspěchat,“ naznačoval mu, aby nejprve přijal takový fight, který mu pomůže získat sebevědomí.


Další články