Sleduj nás

Rozenstruik predikuje výsledek titulové bitvy Francis Ngannou vs. Derrick Lewis

Rozenstruik predikuje výsledek titulové bitvy Francis Ngannou vs. Derrick Lewis
V druhé polovině léta by se do klece měl vrátit šampion Francis Ngannou, jehož v rámci těžké váhy bude čekat vůbec první obhajoba mistrovského pásu.

Ten získal, když letos v březnu ve druhém kole na KO porazil bývalého mistra divize Stipeho Miocice, čímž tak naplnil svůj velký sen. Teď ovšem nastává okamžik, aby ten sen i obhájil, což vůbec nebude snadné, neboť se střetne s druhým knokautovým umělcem Derrickem Lewisem.

Předem se vyplatí připomenout, že Lewis už kamerunského Predátora jednou porazil. Stalo se tak před třemi lety a trochu paradoxně to bylo až na body. Odveta by však údajně měla slibovat pestřejší průběh.


„Domnívám se, že teď nás nebude čekat podobná bitva jako poprvé, očekávám úplně jiný scénář, ve kterém si Derrick půjde pro ukončení. Kdybych tedy já stál na jeho místě, definitivně bych více riskoval a pokusil se Francise posadit na prdel,“ uváděl Rozenstruik.

Predátor má na kontě tři kariérní porážky, ani jednou ovšem nepadl jinak než na body. „Myslím si, že to se teď změní. V sázce bude titul, což je samo o sobě veliké lákadlo. Lewis si jako vyzyvatel půjde pro ukončení a věřím, že se mu to i podaří,“ podotkl Rozenstruik.

Další články