Sleduj nás

Rýsuje se nám před očima nový hvězdný trenér MMA zápasníků?

Rýsuje se nám před očima nový hvězdný trenér MMA zápasníků?
Na MMA scénu vstoupilo další velké jméno, které má už jen díky skvostným výkonům svých svěřenců velkou šanci atakovat první příčku v anketě o nejlepšího trenéra roku 2021.

Řeč je pochopitelně o Khabibovi Nurmagomedovovi, který z role aktivního zápasníka přesedlal do funkce trenéra, kde hodlá pokračovat ve šlépějích, které započal jeho otec Abdulmanap Nurmagomedov.

„Cítím, že toho mám hodně co nabídnout. Tohle je můj život, být nonstop v kontaktu s lidmi, se zápasníky, nonstop trénovat. Na tomto jsem vyrostl,“ vysvětloval Khabib, který jen v roce 2021 stál už v rohu čtyř borců a všichni své zápasy pochopitelně vyhráli.


„Khabib mi dává skvělé rady. Je to pro mě neskutečná motivace, když mě učí, a když vím, že mi stojí za zády,“ uváděl například Usman Nurmagomedov, což je Orlův bratranec, jenž momentálně působí v konkurenčním Bellatoru.

Rýsuje se nám před očima nový hvězdný trenér MMA zápasníků?


A o schopnostech nejúspěšnějšího zápasníka z celé historie divize lehké váhy nepochybuje ani šéf stáje Dominance MMA. „Upřímně musím přiznat, že Khabib je už teď jedním z nejlepších trenérů, jaké jsem kdy v tomto sportu za celou svou kariéru viděl. A to si představte, že je teprve na začátku, ještě nám toho hodně předvede,“ nepochybuje Ali Abdelaziz.


Další články