Sleduj nás

S Edwardsem mimo hru se Masvidalovi nabídl nový protivník. Jorgeho už jednou porazil

S Edwardsem mimo hru se Masvidalovi nabídl nový protivník. Jorgeho už jednou porazil
Protože se Leon Edwards náhle nechal slyšet, že ho Jorge Masvidal nezajímá, zůstal Největší grázl planety bez soupeře.

Čas pomalu plyne kupředu a držitel pásu BMF by se rád v kleci objevil ještě koncem současného roku. Za soupeře chce toho, kdo mu pomůže opět se přiblížit k boji o titul velterové váhy, kde je momentálně neochvějným šampionem Kamaru Usmana.

Nejvíce se s Masvidalem skloňovalo jméno Leona Edwardse. Ten původně o Jorgeho sám stál, ale když se začala řešit zápasnická smlouva, tak ze všech jednání náhle vycouval a místo toho řekl, že příště bude bojovat jedině o pás.


Masvidala podobná reakce pochopitelně naštvala, ale úplně bez kandidátů k nějaké pohledné taneční kreaci nezůstal. Nově se ozval jeho starý soupeř Stephen „Wonderboy“ Thompson.

„Dobrá tedy, když už je Leon mimo hru, rád bych místo něho zaskočil. Všichni dobře víme, že tahle nová verze Masvidala 2.0 je zcela odlišným zvířetem!“ oznámil Thompson, který se s Gamebredem už jednou utkal. Stalo se tak v roce 2017 a tehdy jasně vyhrál na body. Očekává ovšem, že se od té doby Jorge značně zlepšil, proto by rád ty jeho nově nabité zkušenosti prověřil v boji.



Další články