Sleduj nás

Sám Adesanya nebude vědět, proti čemu stojí, říká Marvin Vettori. Poznáme nového šampiona střední váhy?

Sám Adesanya nebude vědět, proti čemu stojí, říká Marvin Vettori. Poznáme nového šampiona střední váhy?
Marvin Vettori je jedním z těch bojovníků, kteří už jednou dokázali Israelu Adesanyovi pořádně zatopit. Svůj předchozí výkon nyní hodlá zopakovat, a dokonce ho obohatí o něco nového.

Když se oba bijci setkali poprvé, psal se duben roku 2018. Pro Adesanyu to byl teprve druhý fight pod taktovkou UFC a hned se v něm silně potrápil. I když vyhrál v těsném poměru na body, spokojený s průběhem utkání jistě být nemohl.

Marvin Vettori se od té doby vydal na misi za pomstou. K dnešnímu dni od oné osudné prohry nasbíral pět vítězství, přičemž naposledy zdolal Kevina Hollanda. Ještě předtím si poradil s jindy skvělým zemařem Jackem Hermanssonem.


„Pravda je taková, že se neustále vyvíjím, ale čím jsem starší, tím více o sobě vím, že jsem byl zrozen k tomu, abych se stal šampionem. Skutečně cítím, že jsem lepší, než je zbytek soupeřů v divizi,“ uvedl Vettori, jemuž je stále pouhých sedmadvacet let.

„Israel je teď možná šampion, ale rozhodně to nepoznáte v boji. O cokoliv se bude snažit, vždy bude jeden nebo dva kroky pozadu. Teď jsem úplně odlišný fighter, než jakého si pamatuje. Může si zkouknout nějaké mé staré zápasy a pokusit se nastudovat můj pohyb, ale i tak nebude vědět, co se na něj chystá, protože budu bojovat úplně jinak,“ avizuje.


„Neexistuje způsob, jak se Israel na mě může připravit. Vyrukuju na něj kompletně s něčím novým,“ sdělil Vettori prostřednictvím ESPN. Další podrobnosti svého bojového plánu si však už nechal pro sebe. Světu je hodlá odhalit 12. června na turnaji UFC 263.


Další články