Sleduj nás

Šampion Adesanya prozradil, kdo ve střední váze má šanci ho porazit. Whittaker to určitě není

Šampion Adesanya prozradil, kdo ve střední váze má šanci ho porazit. Whittaker to určitě není
Israel Adesanya nyní vyčkává, kdy bude ohlášena jeho příští obhajoba titulu střední váhy. A zdali to bude proti Robertu Whittakerovi, údajně se dočkáme snadné práce.

Nigerijský šampion z divize do 84 kg je doposud ve své váhové kategorii neomylný. Trochu paradoxně se dá říct, že mu zatím nejvíce zatopil Kelvin Gastelum, což je muž, který se momentálně spíše hledá a jeho top forma již opadla.

Kdybychom se jednoho dne dočkali této odvety, Adesanya by v ní už prý tolik nepochyboval. Svou skutečnou hrozbu vidí úplně v někom jiném.


„Černým koněm celé střední váhy je Jared Cannonier, to je skutečně nevyzpytatelný bojovník, který vás může nachytat hned několika způsoby. I když svůj poslední zápas prohrál (s Whittakerem), rozhodně ho není radno podceňovat,“ nechal se slyšet Adesanya.

„Bojoval jsem s Gastelumem, bojoval jsem Whittakerem, bojoval jsem s Vettorim i Costou a všechna tato jména dokážu dokonale porazit. U Jareda bych ale i já osobně váhal. Stačí chvilka nepozornosti a jdete spát. Svým stylem i pohybem vás dokáže překvapit,"  vysvětluje.


Pokud vše půjde dle původního plánu, Adesanya by měl ve svém příštím duelu zápasit s Robertem Whittakerem. Potíž je pouze v tom, že kvůli restrikcím koronaviru apod. není možné snadno cestovat z Austrálie či Nového Zélandu, proto se šampion střední váhy do akce nevrátí dříve než v příštím roce.


Další články