Sleduj nás

Šampion Ngannou má nového soupeře! rozhodl Dana White. A co bude s Jonesem?

Šampion Ngannou má nového soupeře! rozhodl Dana White. A co bude s Jonesem?
Dana White promluvil o svých ambicích a představil, jaká je současná situace v divizi těžké váhy.

Jak se původně spekulovalo, tak bylo právě i potvrzeno. Šampion Francis Ngannou bude během své první obhajoby čelit svému dávnému protivníkovi a nynějšímu vrchnímu vyzyvateli Derricku „Black Beast“ Lewisovi. Tomu před třemi lety podlehl jednoznačným způsobem na body, odveta však slibuje větší trhák.

„Věřím tomu, že napodruhé už uvidíme jiný scénář. Derrick i Francis budou chtít své výkony napravit, proto počítám se skvělou show, která zpestří nějaké ukončení,“ řekl Dana White, jenž zároveň potvrdil, že se tento duel uskuteční někdy v létě. Termín nám bude ještě upřesněn.


Shodou okolností stejný názor jako šéf UFC sdílí i Black Beast Lewis. „Jsem si jistý, že tentokrát Francise ukončím při první možné výměně v postoji. Pokud by na mě chtěl zkusit nějakou srandičku jako proti Jairzinhovi Rozenstruikovi, tak ho vypnu na první dobrou,“ uváděl.

A co tedy bude s Jonem Jonesem? „Já jsem s ním nemluvil, ale Hunter Cambell s ním má celkem dobré vztahy,“ reagoval Dana White. „Vím, že se ti dva o něčem bavili. Pokud se Jon vrátí, něco pro něho vymyslíme. Klidně bychom mu mohli dát Stipeho (Miocice),“ podotýkal.


Vše tedy bude záležet jen na tom, zdali se Jones rozhoupe a vrátí se. Doposud však stále jeho finanční nároky nebyly vyslyšeny a čas utíká…

Další články